Άμστερνταμ: Ολλανδοί μπάτσοι ανοίγουν πυρ εναντίον 15χρονου ληστή

Σύμφωνα με καθεστωτικά μέσα, χθες το βράδυ και κατά την διάρκεια καταδίωξης μπάτσοι πυροβόλησαν έναν 15 χρονο τέσσερεις φορές. Μία από τις σφαίρες τον πέτυχαν στο πόδι. Η καταδίωξη ξεκίνησε ύστερα από απόπειρα ληστείας σε οικία όταν οι γείτονες ειδοποίησαν τους μπάτσους γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Οι μπάτσοι είδαν τον 15χρονο να ξεφεύγει και τον 17χρονο να κρύβεται σε μια οροφή. Και οι δύο συνελήφθησαν και έχει αναλάβει την υπόθεση το “rijksrecherche” [1] αφού οι μπάτσοι χρησιμοποίησαν τα όπλα τους.

Σημείωση από resistra:
Ας μην ξεχνάμε ότι το ολλανδικό κράτος βρίσκεται σε ανοιχτό ρατσιστικό πόλεμο με πρόσφυγες και μετανάστες, διώκοντάς τους από οποιαδήποτε στέγη διεκδικούν, καταστέλλοντας κοινωνικά κέντρα και φυλακίζοντας αγωνιστές για ηθική αυτουργία. Ας μην ξεχνάμε ότι το ολλανδικό κράτος τον Νοέμβρη του 2012 πυροβόλησε και δολοφόνησε τον 17χρονο Rishi και έναν χρόνο μετά αθώωσε τον δολοφόνο μπάτσο.

[1] Το rijksrecherche (Εθνική Υπηρεσία κατά της Διαφθοράς) είναι παράρτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Συμβουλίου Εφετών που ερευνά υποθέσεις διαφθοράς στον Ολλανδικό δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένου και της αστυνομίας.