Γράμμα της Fallon Poisson

Γεία σας φίλοι και φίλες!

Eίμαστε εδώ ενωμένοι, εμείς απ’αυτήν την πλευρά κι εσείς, ίσως, από την άλλη. Στη γλώσσα τους κράτους μας χωρίζουν χρόνια ή χιλιόμετρα, αλλά αυτό που μοιραζόμαστε είναι πολύ μεγαλύτερο από τα χιλιόμετρα ή τα χρόνια. Το κράτος νομίζει ότι κτίζει απόστασεις μεταξύ μας, αλλά συμβαίνει το αντίθετο, εμείς είμαστε ενωμένοι περισσότερο από ποτέ!

Σήμερα έχουμε 8 Ιανουαρίου, εδώ και περίπου 60 ώρες μεταφερόμαστε με τα αυτοκινήτα των καταραμένων μπάτσων σε διάφορα ομοσπονδιακά κι επαρχιακά κέντρα, κι έχουν αποφασίσει ότι θα μείνουμε εδώ για 48 ώρες ακόμη , αλλά δεν θα μας πάρουν κουβέντα επειδή η σιωπή είναι δυνατότερη από την καταστολή.

Το σημαντικότερο για εμένα είναι η δημιουργία μιας δύναμης ισχυρότερης των φυλακών. Πρέπει να οικοδομήσουμε τις διεθνές σχέσεις. Για μένα, η αλληλεγγύη βρίσκεται στη φιλία, δεν είμαι ούτε θύμα ούτε πολιτικός κρατούμενος, θέλω να χρησιμοποιήσω την πραγματικότητα που ζούμε αυτή τη στιγμή για να διευρύνουμε και να ενισχύσουμε την επαφή μας. Είμαι έτοιμη να πολεμήσω την εξουσία εδώ όπως και έξω, δεν θα σταματήσω ποτέ. Η φυλακή είναι μια φυσιολογική πραγματικότητα και θα χρησιμοποιήσω αυτή την εμπειρία, και ελπίζω και εσείς, για να αναπτύξω μια προσωπική δύναμη που θα γίνεται ισχυρότερη μέρα με τη μέρα.

Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για πάντα ενάντια στην πραγματικότητα εντός και εκτός των τοιχών.

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και όλες. Ενάντια στην εξουσία εδώ και παντού.

Fallon